Ξεχωριστές στιγμές έζησαν οι γέροντες και οι γερόντισσες που διαβιούν στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης την παραμονή των Χριστουγέννων. Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας βρέθηκε εκεί θέλοντας να τους προσφέρει δώρα και να τους ευχηθεί για ¨Καλά Χριστούγεννα”.

Τις άγιες αυτές ημέρες, η αγάπη πρέπει να περισσεύει. Και η αγάπη, ιδίως προς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, μπορεί απλώς να σημαίνει μια ζεστή επίσκεψη και ένα μεγάλο χαμόγελο.

Οι γέροντες που διαβιούν στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης χαίρονται πάντοτε τις επισκέψεις που δίνουν μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητά τους.

Μαζί με παιδιά της “ΧΟΡΟΤΕΧΝΙΑΣ”, που είπαν τα κάλαντα, τραγούδησαν και το κέφι δεν άργησε να έρθει με τους γέροντες να σέρνουν το χορό.

Ο αντιπεριφερειάρχης ανέφερε:

“Αισθάνεσαι πιο έντονα το Πνεύμα των γιορτών, που είναι μέρες χαράς και αγάπης, κοντά σε ανθρώπους που είναι μόνοι τους και έχουν ανάγκη από λίγη ζεστασιά και ενδιαφέρον. Αισθάνθηκα την ανάγκη να προσφέρω,σαν Αντιπεριφερειάρχης αλλά και σαν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δεκάζειου Γηροκομείου, λίγη χαρά σε αυτούς τους ανθρώπους. Περισσότερο όμως πλημμύρισε η ψυχή μου με συγκίνηση. Χρόνια Πολλά σε όλους τους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου.”

Η εντεταλμένη σύμβουλος του ιδρύματος κυρία Μπρακουμάτσου ευχήθηκε και αυτή για ¨Καλά Χριστούγεννα”, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριοστήσει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο Γηροκομείο.

https://www.youtube.com/watch?v=sj9tb7vL7So