Με τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλεξάνδρου και με το “Αρχιμηνιά και Αρχιχρονιά” από τα χείλη των παρευρισκομένων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 3 Ιανουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δεκάζειου Γηροκομείου Τρίπολης.

Παρών και ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων -Αρκάς στην καταγωγή Βασίλης Λεβέντης, αλλά και σχεδόν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος που το απαρτίζουν ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Β.Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δ.Παυλής,η ΔΣ Δώρα Μπρακουμάτσου (απουσίαζε ένα μέλος), το προσωπικό και βέβαια πρωταγωνιστές οι φιλοξενούμενοι του Δεκάζειου, που χάρηκαν με την παρουσία τόσου κόσμου και το διασκέδασαν με την ψυχή τους και με πρωτεργάτη την ΔΣ Χριστίνα Ζαμπαθά. Τις ευχές της για το νέο χρόνο έδωσε και η Πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη που βρέθηκε και αυτή στην κοπή της πίτας.

Χοροί, τραγούδια και ευχές αλλά και κεράσματα για όλους που έδωσαν το “παρών” και πρόσφεραν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και αγάπης στα 70 άτομα που φιλοξενούνται στο Δεκάζειο Γηροκομείο.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γηροκομείου.